ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
TOP
ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
ΤΙΜΟΝΙ
Οι μοναδικοί κρυφοί διακόπτες του τιμονιού που αποκαλύπτονται μόνο όταν ανάψουν μειώνουν τον αριθμό των χειριστηρίων στην καμπίνα και εκτελούν μια σειρά λειτουργιών. Τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται τακτικά, όπως τα πολυμέσα, μπορούν να λειτουργούν πλήρως από το τιμόνι σε συνδυασμό με τη διαδραστική οθόνη οδηγού.
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
Το προαιρετικό σύστημα ψυχαγωγίας των πίσω καθισμάτων προσφέρει δύο οθόνες 8 ιντσών ενσωματωμένες στο πίσω μέρος των εμπρόσθιων προσκέφαλων ή οθόνες αφής υψηλής ανάλυσης 10 ιντσών τοποθετημένες στα καθίσματα. Και τα δύο συστήματα συνοδεύονται από ένα ζευγάρι ψηφιακά ασύρματα ακουστικά WhiteFire® και σύνδεση HDMI, σύνδεση υψηλής ανάλυσης για κινητά (MHL) και υποδοχές USB.
SMARTPHONE PACK
Αυτό το πακέτο σάς δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε βελτιστοποιημένες για το όχημα εφαρμογές στο δικό σας smartphone, Android™ ή Apple®, μέσω της οθόνης αφής.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΦΩΝΗΣ
Το σύστημα αναγνώρισης φωνής InControl κατανοεί τις φωνητικές οδηγίες έτσι ώστε να μπορείτε να διαδράσετε με το όχημα και τις εφαρμογές σας, να πραγματοποιήσετε μια κλήση ή να επιλέξετε ένα μουσικό κομμάτι, χωρίς να χάνετε τη συγκέντρωσή σας στο δρόμο.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ PRO
Οι υπηρεσίες Pro παρέχουν τα πάντα από πληροφορίες που βασίζονται σε ροή κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο έως πλοήγηση πόρτα-πόρτα.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ INCONTROL
PROTECT
Χρησιμοποιήστε το Protect για να καταγράψετε τις διαδρομές σας, να ελέγξετε απομακρυσμένα τα επίπεδα καυσίμου σας, να βρείτε εύκολα το σταθμευμένο όχημά σας και ακόμη και να ελέγξετε ότι δεν έχετε αφήσει κάποιο παράθυρο ανοιχτό. Περιλαμβάνει Optimised Land Rover Assistance.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ INCONTROL
ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ Meridian™
ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΧΟΥ Meridian™

Εξαιρετική ευκρίνεια, κρυστάλλινοι υψηλοί τόνοι και γεμάτο, βαθύ μπάσο: χάρη στην προσεκτική διάταξη 13 ηχείων που περιλαμβάνουν ένα υπογούφερ δύο καναλιών.

Εξερευνήστε το Meridian™
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ Meridian™ SURROUND
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ Meridian™ SURROUND

Όλη η πληρότητα και η καθαρότητα μιας ζωντανής απόδοσης που παράγεται μέσω της διάταξης 19 μπροστινών, πλευρικών και πίσω ηχείων που περιλαμβάνουν και ένα υπογούφερ διπλού καναλιού, τα οποία συνδυάζονται άψογα με την τεχνολογία Trifield™.

Εξερευνήστε το Meridian™
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Meridian™
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Meridian™

Η πρώτη παγκοσμίως τρισδιάστατη τεχνολογία Trifield™ ανάγει το ηχοσύστημα surround στο επόμενο επίπεδο. Το ηχοσύστημα με την υπογραφή της Meridian περιλαμβάνει 23 ηχεία με ένα υπογούφερ δύο καναλιών. Απίστευτα αυθεντικό: η αίσθηση του χώρου της καμπίνας μεγαλώνει δίνοντας στις αγαπημένες σας ερμηνείες την πραγματική κλίμακα και τοποθεσία τους.

Εξερευνήστε το Meridian™
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
PHEV
Χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ικανότητα, την απόδοση ή την εμφάνιση, το υβριδικό ηλεκτρικό όχημα εξωτερικής φόρτισης (PHEV) διαθέτει το πιο πρωτοποριακό σύστημα μετάδοσης.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ PHEV
ΑΜΑΞΩΜΑ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ
Πιο ελαφρύ, πιο δυνατό και πιο βιώσιμο, το πρωτοποριακό αυτοφερόμενο monocoque αμάξωμα παρέχει εξαιρετική ακαμψία και εκλεπτυσμένη λειτουργία με την ικανότητα να αντέχει στις ίδιες συγκρούσεις εκτός δρόμου με όλα τα Land Rover.
IGUIDE (ΠΡΟΣΕΧΩΣ)
Η εφαρμογή Land Rover iGuide χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας με την οποία σας παρουσιάζει όλα χαρακτηριστικά και τα χειριστήρια που πρέπει να γνωρίζετε στο καινούργιο σας όχημα. Επίσης, το κινητό εγχειρίδιο χρηστών έχει διπλασιαστεί, ώστε να βρίσκετε απαντήσεις για όλα σας τα ερωτήματα.
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΛΙΣΘΗΣΗΣ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ TORQUE VECTORING BY BRAKE
Το σύστημα Torque Vectoring by Braking παρέχει ελεγχόμενες στροφές και ελεγχόμενο χειρισμό με απόκριση ακόμη και στις πιο κλειστές στροφές. Το ηλεκτρονικό διαφορικό και το σύστημα πέδησης του οχήματος συνεχώς ισορροπούν την κατανομή ροπής του κινητήρα στους τέσσερις τροχούς στις στροφές.
ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ (DYNAMIC STABILITY CONTROL)
Παρακολούθηση της δυναμικής συμπεριφοράς του Range Rover Sport και παρέμβαση για τη μεγιστοποίηση της ευστάθειας του οχήματος. Ο δυναμικός έλεγχος ευστάθειας μειώνει τη ροπή του κινητήρα και εφαρμόζει κατάλληλη πέδηση για τη διόρθωση της διεύθυνσης κίνησης του οχήματος.
SPEED LOWERING
Το σύστημα Speed Lowering χρησιμοποιεί την ηλεκτρονική αερανάρτηση για να μειώσει την αεροδυναμική οπισθέλκουσα και την κατανάλωση καυσίμου σε σταθερές ταχύτητες χαμηλώνοντας το όχημα κατά 15 mm από το κανονικό ύψος οδήγησης όταν η ταχύτητα φτάσει τα 105km/h.
ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με Terrain Response 2 και ενεργό ηλεκτρονικό διαφορικό με Torque Vectoring by Braking λαμβάνουν πρόσθετη ρύθμιση, Dynamic Program, που συντονίζει την ανάρτηση για να παρέχει ακόμη πιο αυστηρό έλεγχο του αμαξώματος με πιο ουδέτερο κράτημα και πιο άμεσες αποκρίσεις.
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ADVANCED TOW ASSIST
Το προαιρετικό σύστημα της προηγμένης υποβοήθησης ρυμούλκησης (Advanced Tow Assist) σας επιτρέπει να ελέγχετε την κατεύθυνση του τρέιλερ κατά την κίνηση με την όπισθεν με τη βοήθεια του περιστροφικού ελεγκτή Terrain Response 2. Το σύστημα θα ελέγχει το σύστημα διεύθυνσης του οχήματός σας προκειμένου να επιτευχθεί η επιθυμητή τροχιά του τρέιλερ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ (LOW-TRACTION LAUNCH)
Με την παροχή βέλτιστου ελέγχου ροπής όταν βγαίνετε από ακινητοποίηση, η εκκίνηση υπό συνθήκες χαμηλές πρόσφυσης βελτιώνει την ικανότητα σε ολισθηρές συνθήκες όπως βρεγμένο γρασίδι, χιόνι και πάγος.
ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΡΑΝΣΦΕΡ ΔΙΠΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
Οι πρόσθετες χαμηλότερες σχέσεις μπορεί να αποδειχτούν πολύτιμες σε απαιτητικές συνθήκες όπως απότομες ανηφορικές ή κατηφορικές διαδρομές, οδήγηση εκτός δρόμου ή κατά τη ρυμούλκηση. Το σύστημα του κιβωτίου τράνσφερ διπλής ταχύτητας σας δίνει ακριβή ταχύτητα και έλεγχο στις εν λόγω περιπτώσεις.
HILL DESCENT CONTROL
Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα Hill Descent Control (HDC) της Land Rover είναι ένα στάνταρ χαρακτηριστικό. Βοηθάει τον οδηγό με ελεγχόμενες καταβάσεις των δύσκολων κλίσεων. Το επιτυγχάνει με τη διατήρηση μιας σταθερής ταχύτητας και την εφαρμογή πέδησης χωριστά σε κάθε τροχό.
ΤΥΠΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
Το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη συγκρούσεων με άλλα οχήματα ή πεζούς. Αν εντοπιστεί μια πιθανή εμπρόσθια σύγκρουση, εμφανίζεται μια προειδοποίηση που σας δίνει το χρόνο να λάβετε δράση. Εάν δεν πραγματοποιηθεί κάποια ενέργεια, το σύστημα εφαρμόζει πέδηση για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής σύγκρουσης.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ (LANE DEPARTURE WARNING)
Για να γίνουν οι μεγάλες διαδρομές πιο ασφαλείς. Σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας εξέλθει κατά λάθος από τη λωρίδα σας, το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας το αντιλαμβάνεται και σας ειδοποιεί με οπτική προειδοποίηση και μια δόνηση του τιμονιού.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ
Κάνει τη στάθμευση σε στενούς χώρους πιο ασφαλή. Όταν επιλέγετε την όπισθεν, οι αισθητήρες του πίσω προφυλακτήρα ενεργοποιούνται. Καθώς σταθμεύετε, η οθόνης αφής και η ανατροφοδότηση ήχου υποδεικνύουν πόσο κοντά βρίσκεστε σε εμπόδια.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (CRUISE CONTROL) ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (SPEED LIMITER)
Το σύστημα Cruise control και Speed Limiter σάς επιτρέπει να διατηρείτε την τρέχουσα ταχύτητα χωρίς να απαιτείται συνεχής χρήση του πεντάλ του γκαζιού, συμβάλλοντας στη μείωση της κόπωσης του οδηγού. Ο περιοριστής ταχύτητας σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να προεπιλέξετε μια μέγιστη ταχύτητα.
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΑΚΕΤΩΝ
DRIVER ASSIST PACK

Το Driver Assist Pack περιλαμβάνει την πιο ολοκληρωμένη σειρά τεχνολογιών υποβοήθησης οδήγησης και στάθμευσης. Βασισμένο στα Drive Pro και Park Pro Packs, το Driver Assist Pack προσφέρει επιπλέον Adaptive Cruise Control με Steering Assist (Υποβοήθηση Διεύθυνσης) και 360° Surround Camera.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
DRIVE
Το προαιρετικό Drive Pack προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που σας βοηθούν να είστε ασφαλείας και ενημερωμένοι, όπως σύστημα παρακολούθησης κατάστασης οδηγού, σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου, σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας και προσαρμοζόμενος περιοριστής ταχύτητας.
DRIVE PRO
Εκτός από τις τεχνολογίες που περιλαμβάνονται στο Drive Pack, το Drive Pro Pack διαθέτει σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου και προσαρμοζόμενο σύστημα σταθεροποίησης της ταχύτητας με λειτουργία Queue Assist και σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης σε υψηλές ταχύτητες.
PARK
Διαθέτει σύστημα υποβοήθησης 360° και σύστημα παρακολούθησης κίνησης στο πίσω μέρος για την παροχή πλήρους ασφάλειας κατά τους ελιγμούς σε στενούς χώρους. Το Clear Exit Monitor ειδοποιεί τους επιβάτες των πίσω καθισμάτων για την προσέγγιση οχημάτων πριν από την έξοδο.
PARK PRO
Εκτός από τις τεχνολογίες του Park Pack, το Park Pro διαθέτει σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης για να κάνει την παράλληλη και κάθετη στάθμευση ευκολότερη από ποτέ οδηγώντας το όχημά σας σε κατάλληλο χώρο.
ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
Προαιρετικά εξωτερικά θερμαινόμενα και ψυχόμενα καθίσματα εμπρός και πίσω ώστε να διασφαλίζεται η βέλτιστη άνεση ανεξαρτήτως θερμοκρασίας.
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Το Range Rover Sport είναι διαθέσιμο με δύο προαιρετικές οικιακές υποδοχές και πέντε θύρες USB που βρίσκονται σε όλη την καμπίνα. Επομένως, όπου και αν κάθεστε εσείς ή οι επιβάτες σας, όλοι μπορούν να φορτίσουν και να ψυχαγωγηθούν.
yt:V8dudKAsTnw
ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
Ο προαιρετικός, ρυθμιζόμενος ατμοσφαιρικός εσωτερικός φωτισμός σας επιτρέπει να μεταβάλετε το χρώμα, την απόχρωση και την ατμόσφαιρα της καμπίνας, ανάλογα με τη διάθεσή σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε δέκα χρώματα από την οθόνη αφής.
ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ
Αυτό το σύστημα μπορεί να προθερμάνει ή να αερίσει το όχημα μέσω ενός τηλεχειριστηρίου και ενός χρονομέτρου 7 ημερών. Μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι ότι η καμπίνα βρίσκεται στη σωστή θερμοκρασία προτού εισέλθετε στο όχημα.
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ
Η ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών με λειτουργία χειρονομίας σας επιτρέπει να ανοίξετε ή να κλείσετε την πόρτα του χώρου αποσκευών χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το όχημα. Λειτουργεί ηλεκτρονικά και διαθέτει δύο αισθητήρες σε κάθε πλευρά του οχήματος. Απλά μετακινήστε το πόδι σας στο κάτω μέρος για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.
SOFT DOOR CLOSE
Το Range Rover Sport είναι διαθέσιμο με ηλεκτρικά μάνταλα σε όλες τις πόρτες. Αυτό επιτρέπει τον έλεγχο των τελευταίων 6 mm της διαδρομής της πόρτας και παρέχει απαλό κλείσιμο τόσο για τις εμπρός όσο και για τις πίσω πόρτες.
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
Προσθέστε έως και τρία μοντέλα για σύγκριση
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε το διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό Range Rover Sport
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Land Rover
ΚΛΕΙΣΤΕ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου σας

Meridian είναι εμπορικό σήμα της Meridian Audio Ltd. Trifield και η συσκευή “three fields” είναι εμπορικό σήμα της Trifield Productions Ltd. Τα χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου και την αγορά.

Αναφορικά με το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά ενδέχεται να είναι προαιρετικά, ανάλογα με την αγορά και τον κινητήρα. Συμβουλευτείτε το τοπικό website της Land Rover ή τον τοπικό έμπορο της μάρκας για διαθεσιμότητα και ισχύοντες όρους. Για κάποια χαρακτηριστικά, απαραίτητη είναι η κατάλληλη κάρτα SIM με συμβόλαιο πακέτου δεδομένων, ενώ απαιτείται επέκταση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο που έχει προτείνει ο έμπορος της Land Rover. Η συνδεσιμότητα εν κινήσει δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις τοποθεσίες. Πληροφορίες και φωτογραφίες που απεικονίζονται σε αυτή την ιστοσελίδα αναφορικά με την τεχνολογία InControl, συμπεριλαμβανομένων οθονών ή πλάνων, υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, ελέγχους έκδοσης και λοιπές λειτουργικές/οπτικές αλλαγές ανάλογα με την έκδοση. Όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνον εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις ασφάλειας. Οι οδηγοί οφείλουν να έχουν πάντα τον πλήρη έλεγχο του οχήματος.

Ο προαιρετικός εξοπλισμός και η διαθεσιμότητά του ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την έκδοση (μοντέλο και κινητήρας) και την αγορά ή να απαιτείται σχετική προεγκατάσταση για την τοποθέτησή του. Απευθυνθείτε στον τοπικό έμπορο για περισσότερες λεπτομέρειες ή διαμορφώστε το αυτοκίνητό σας online.