DISCOVERY SPORT

ΤΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΣΥΜΠΑΓΕΣ SUV. ΤΩΡΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ PLUG-IN HYBRID

ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ 360°
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ PLUG-IN HYBRID

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 g/km
Από 46

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ Στο μικτό κύκλο I/100km
Από 2,0

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
Συγκρίνετε χαρακτηριστικά και εκδόσεις δίπλα-δίπλα.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε το διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς Discovery Sport.
ΒΡΕΙΤΕ ΈΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ
Αναζητήστε έναν Επίσημο Συνεργάτη της Land Rover στην περιοχή σας.
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟ
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τη Land Rover.
σχεδίαση
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Το Discovery Sport είναι μία τολμηρή ερμηνεία του DNA του Discovery.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χαρακτηριστικές καμπύλες, άριστα ισορροπημένες αναλογίες και ιδιαίτερα σχεδιαστικά στοιχεία συνθέτουν το Discovery Sport.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Η παλέτα χρωματικών προτάσεων σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε ακόμα περισσότερο το εσωτερικό του Discovery Sport. Μπορείτε να επιλέξετε από πέντε χρωματισμούς

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
DISCOVERY SPORT
Το Discovery Sport είναι μία αυθεντική ερμηνεία που αναδεικνύει τη σχεδίαση του αυτοκινήτου. Είτε οδηγείτε στη ζούγκλα της πόλης, είτε διασχίζετε βουνά και λαγκάδια, το Discovery Sport είναι έτοιμο να σας συνοδεύσει στην επόμενη περιπέτειά σας με στυλ.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
DISCOVERY SPORT R-DYNAMIC
Το Discovery Sport R‑Dynamic είναι τολμηρό και σπορ. Επιπλέον των στάνταρ χαρακτηριστικών του Discovery Sport R‑Dynamic, το HSE περιλαμβάνει ζάντες 20" Style 5089 και ηλεκτρικά καθίσματα ρυθμιζόμενα προς 14 κατευθύνσεις με λειτουργία μνήμης για τον οδηγό.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
P290 BLACK EDITION
Για όσους αναζητούν περισσότερη ισχύ. Το Discovery Sport P290 Black Edition υιοθετεί έναν αποκλειστικό δίλιτρο βενζινοκινητήρα και αποκλειστικά για το P290 Black Edition, Active Driveline για ακόμα καλύτερο κράτημα και έλεγχο του οχήματος.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
ΕΥΕΛΙΞΙΑ
5+2 ΘΕΣΕΙΣ
5+2 ΘΕΣΕΙΣ

157 λίτραΜε αρκετό χώρο για εσάς και έξι φίλους, η τυπική για την κατηγορία υγρή χωρητικότητα φτάνει τα 157* λίτρα. Αυτό ισούται με ξηρή χωρητικότητα 115* λίτρων, η οποία μετράται με τεμάχια στερεής ύλης.


5 ΘΕΣΕΙΣ
5 ΘΕΣΕΙΣ

1179 λίτραΧωρέστε ό,τι χρειάζεστε. Με την τυπική διαμόρφωση πέντε καθισμάτων παρέχει υγρή χωρητικότητα 1.179* λίτρων, με ωφέλιμη ξηρή χωρητικότητα 963* λίτρα.


4 ΘΕΣΕΙΣ
4 ΘΕΣΕΙΣ

1302 λίτραΑναδιπλώστε ένα από τα πίσω καθίσματα και επωφεληθείτε από ακόμη περισσότερο υγρό όγκο 1.302* λίτρων. Σας επιτρέπει να χωρέσετε μερικά επιπλέον αντικείμενα, και ισούται με ξηρή χωρητικότητα 1.085* λίτρων.


3 ΘΕΣΕΙΣ
3 ΘΕΣΕΙΣ

1548 λίτραΤαξιδέψτε με δύο φίλους χωρίς συμβιβασμούς όσον αφορά τις αποσκευές σας: αυτή η διαμόρφωση του Discovery Sport παρέχει υγρή χωρητικότητα 1.548* λίτρων, με ωφέλιμη ξηρή χωρητικότητα 1.330* λίτρων.


2 ΘΕΣΕΙΣ
2 ΘΕΣΕΙΣ

1794 λίτραΜε τη δεύτερη σειρά αποθηκευμένη, μπορείτε να χωρέσετε μεγαλύτερα αντικείμενα με ευκολία. Η χωρητικότητα αυξάνεται στα 1.794* λίτρα. Η ξηρή χωρητικότητα φτάνει τα 1.574* λίτρα.


Ο υγρός όγκος είναι ο πρότυπος για τη βιομηχανία και μετράται με την πλήρωση του χώρου φόρτωσης με υγρό. Ο ξηρός όγκος μετράται με τεμάχια στερεής ύλης (200 x 50 x 100mm), που δείχνουν την ποσότητα του πρακτικού χώρου εντός του οχήματος.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ CLEARSIGHT
Ο κορυφαίος για την κατηγορία πίσω αποθηκευτικός χώρος είναι ιδανικός για τα απαραίτητα της οικογένειάς σας, αλλά πώς θα βλέπετε πίσω από τους επιβάτες και τις αποσκευές τους; Με τον εσωτερικό καθρέφτη ClearSight, απολαμβάνετε ανεμπόδιστο οπτικό πεδίο, ανεξάρτητα από τα άτομα ή τα αντικείμενα στα πίσω καθίσματα.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
Απολαύστε τις αγαπημένες σας εξωτερικές δραστηριότητες χωρίς να πάρετε τα κλειδιά σας. Το προαιρετικό ενεργό κλειδί (Activity Key) είναι ένα ανθεκτικό, πλήρως αδιάβροχο βραχιολάκι καρπού. Απλά αφήστε τα κλειδιά με ασφάλεια στο όχημά σας και χρησιμοποιήστε το Activity Key για να ασφαλίζετε και να απασφαλίζετε το Discovery Sport.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΩΤΩΝ MATRIX LED
Οι προβολείς Matrix LED είναι μέρος των τεχνολογιών που προσφέρουμε και διαθέτουν προσαρμοζόμενη δέσμη, η οποία χαμηλώνει και ρυθμίζεται για μέγιστη ορατότητα χωρίς θάμβωση των οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΔΗΓΟΥ
Επιλέξτε από μία γκάμα συστημάτων και λειτουργιών που σχεδιάστηκαν για να κάνουν την οδήγηση και τη διαδικασία στάθμευσης απλούστερη και ασφαλέστερη. Έχοντας στη διάθεσή σας πολλές καινοτόμες τεχνολογίες, θα διαπιστώσετε ότι το κάθε τι έχει σχεδιαστεί για να αναβαθμίσει την οδηγική εμπειρία, αυξάνοντας ταυτόχρονα το επίπεδο ασφάλειας.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
PIVI & PIVI PRO

Το Pivi περιλαμβάνει τα εξής στάνταρ χαρακτηριστικά:

- Οθόνη αφής 10"
- Ψηφιακό ραδιόφωνο DAB
- Νέας σχεδίασης διεπαφή
- Apple CarPlay® 2
- Android AutoTM 3
- Remote4

Αναβαθμίζοντας το σύστημα σε Pivi Pro5 θα απολαμβάνετε τα οφέλη της πιο εξελιγμένης τεχνητής νοημοσύνης (AR) μέσα στο αυτοκίνητο, όπως ένα σύστημα πλοήγησης με δυνατότητα αυτομάθησης (self-learning) για πλήρη συνδεσιμότητα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Επιλέξτε από διάφορα πακέτα εξοπλισμού, συνδυάζοντας 3D full-screen πλοήγηση, πληροφορίες οδήγησης, ή δείτε με μια ματιά ποιο κομμάτι παίζει το ηχοσύστημα, σε μία νέα υψηλής ανάλυσης διαδραστική οθόνη 12,3” (Interactive Driver Display).


Το προαιρετικό Head-up Display 6 προβάλλει σημαντικές πληροφορίες στο παρμπρίζ, όπως την ταχύτητα του οχήματος, την επιλεγμένη σχέση κιβωτίου καθώς και δεδομένα πλοήγησης με έγχρωμη απεικόνιση.

MERIDIAN SURROUND SOUND SYSTEM

Μία πραγματικά συναρπαστική, απόλυτα αυθεντική συναυλιακή εμπειρία. Οδηγός και επιβάτες απολαμβάνουν ολοκληρωμένο και πλούσιο ήχο μέσω ενός σετ πλαϊνών, εμπρός και πίσω ηχείων. Η ενσωμάτωση των ηχείων βελτιστοποιείται μέσω της τεχνολογίας Trifield TM, για να κάθεστε αναπαυτικά και να βιώνετε την ηχητική απόλαυση σε όλη της τη διάσταση.

14 ηχεία και ένα δικάναλο subwoofer υποστηρίζονται από έναν ενισχυτή 650W.

Χαρακτηριστικά: Digital Signal Processing, Meridian Cabin Correction, Meridian Digital Dither Shaping, Trifield.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
Το όχημά σας παραμένει επικαιροποιημένο μέσω Ενημερώσεων Λογισμικού (Software Updates) 7. Τα συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, τηλεματικής και οι διάφορες μονάδες ελέγχου μπορούν να ενημερώνονται από απόσταση, ώστε να διασφαλίζονται οι βέλτιστες επιδόσεις. Αυτό σημαίνει ότι το όχημά σας αναβαθμίζεται συνεχώς.
ONLINE PACK
Το Online Pack8 προσφέρει και άλλες συνδεδεμένες υπηρεσίες μέσω μιας ενσωματωμένης κάρτας SIM, που παρέχει πρόσβαση σε:

- Απεριόριστα streaming media
- Δελτία πρόγνωσης καιρού
- Online συγχρονισμό ημερολογίου
ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ
Προαιρετική, ασύρματη φόρτιση συσκευών με ενισχυτή σήματος κινητού σάς επιτρέπει να φορτίζετε συμβατά smartphones χωρίς τη χρήση καλωδίων ή σταθμού φόρτισης. Μέσα στο αυτοκίνητο, το τηλέφωνό σας θα χρησιμοποιεί την κεραία του οχήματος για βελτιωμένο σήμα και κλήσεις χωρίς παράσιτα.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ PM2,5
Προαιρετικό σύστημα ιονισμού NanoeTM αναβαθμίζει την ευεξία οδηγού και επιβατών. Ενεργοποιώντας το μπουτόν PURIFY, το ειδικά σχεδιασμένο φίλτρο συγκρατεί σωματίδια από τον εξωτερικό αέρα, όπως τα PM2,5 και αερομεταφερόμενες αλλεργιογόνες ουσίες, όπως η σκόνη και η γύρη.
δυνατότητες
ALL WHEEL DRIVE

Αυξάνει την αυτοπεποίθηση του οδηγού στο δρόμο και εκτός δρόμου. Σε ολισθηρές επιφάνειες, όπως το γρασίδι και το χιόνι, η ροπή μπορεί να κατανέμεται μεταξύ εμπρός και πίσω τροχών για μέγιστη ελκτική πρόσφυση.

TERRAIN RESPONSE 2
Προσαρμοστείτε στις εδαφικές απαιτήσεις, βελτιστοποιώντας το Discovery Sport με ένα από τα τέσσερα προγράμματα οδήγησης. Το Terrain Response 2 παρακολουθεί τις οδηγικές συνθήκες και πηγαίνει αυτό το βραβευμένο σύστημα στο επόμενο επίπεδο, επιλέγοντας συστηματικά το πλέον κατάλληλο πρόγραμμα οδήγησης για εσάς.
ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ
Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση και τον αυθορμητισμό σας, ακόμα και όταν χρειαστεί να διασχίσετε ένα ποτάμι. Το Wade Sensing σάς βοηθά να περάσετε με ασφάλεια μέσα από νερό, καθώς το Discovery Sport θα σας ειδοποιήσει εάν το βάθος του νερού πλησιάζει το μέγιστο βάθος βύθισης του οχήματος.
ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ
Το Discovery Sport μπορεί να ρυμουλκήσει έως 2.500kg. Επίσης, διατίθεται προαιρετικά αποσπώμενος ή ηλεκτρικά αναδιπλούμενος κοτσαδόρος. Για να αυξήσετε περαιτέρω την ευελιξία του οχήματος, εφοδιάστε το με κατάλληλα αξεσουάρ ρυμούλκησης και συστήματα μεταφοράς.
ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΕΔΑΦΟΥΣ
Ιδανικό για οδήγηση σε off-road συνθήκες και κακοτράχαλα εδάφη. Διαθέσιμο με το σύστημα 3D Surround Camera, το ClearSight Ground View9 σάς επιτρέπει να βλέπετε δυσδιάκριτα σημεία του Discovery Sport, όπως το κάτω τμήμα του οχήματος και τους τροχούς, ενώ οδηγείτε.
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
PLUG-IN HYBRID

Ιδανικό για διαδρομές πόλης και για οικογενειακές περιπέτειες, το Discovery Sport Plug-in Hybrid προσφέρει πλήρως ηλεκτρική, μηδενικών ρύπων οδήγηση, ενώ φορτίζεται μέσω ταχείας φόρτισης με συνεχές ρεύμα (DC Rapid Charging).

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ PLUG-IN HYBRID
ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ
Το Discovery Sport διατίθεται με μία ευρεία γκάμα κινητήριων συνόλων, που προσφέρουν άφθονη ισχύ, γνήσια οδηγική απόλαυση, οικονομία καυσίμου και εκλεπτυσμένες λειτουργίες. Περιλαμβάνεται έκδοση Plug-in Hybrid.
ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
Ορισμένα χαρακτηριστικά, όπως τα συστήματα ανάρτησης και διεύθυνσης, μπορούν να παραμετροποιούνται μέσω της Οθόνης Αφής του Discovery Sport σύμφωνα με τις προσωπικές σας ρυθμίσεις.
ACTIVE DRIVELINE
Διατίθεται αποκλειστικά για το Discovery Sport P290 Black Edition. Εκτός δρόμου, το Active Driveline προσφέρει αυξημένα επίπεδα ελκτικής πρόσφυσης, ευστάθειας και ελέγχου. Στο δρόμο, το σύστημα βελτιώνει τη συμπεριφορά του οχήματος στις στροφές.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Το ευέλικτο συμπαγές SUV. Χρησιμοποιήστε το διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό Land Rover Discovery Sport.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ DISCOVERY SPORT
Εδώ μπορείτε να βρείτε όλη τη γκάμα μοντέλων, με μία ευρεία ποικιλία εξαιρετικών σχεδίων, βοηθημάτων επιδόσεων και διαθέσιμων τεχνολογιών.
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια ήταν ανέκαθεν πρωταρχικό γνώρισμα των οχημάτων μας. Είναι κάτι που σίγουρα θα διαπιστώσετε στο Discovery Sport.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Διερευνήστε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Ανακαλύψτε περισσότερα για τις επιδόσεις των κινητήρων, τις διαστάσεις και την κατανάλωση καυσίμου.
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ LAND ROVER
ΑΞΕΣΟΥΑΡ LAND ROVER

Κομψά, ανθεκτικά και πρακτικά: εξατομικεύστε ακόμα περισσότερο το Discovery Sport με μία σειρά αξεσουάρ για το εξωτερικό και το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

ΒΡΕΙΤΕ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Η ΣΥΛΛΟΓΗ LAND ROVER
Η ΣΥΛΛΟΓΗ LAND ROVER

Η αποκλειστική συλλογή αξεσουάρ μας είναι εμπνευσμένη από τα οχήματά μας και αποπνέει μία αίσθηση αμιγώς Βρετανικού στυλ.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
Συγκρίνετε χαρακτηριστικά και εκδόσεις δίπλα-δίπλα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε το διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό Discovery Sport.
ΒΡΕΙΤΕ ΈΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ
Αναζητήστε έναν Επίσημο Συνεργάτη της Land Rover στην περιοχή σας.
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΟ
Εγγραφείτε για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τη Land Rover.

Οι τιμές έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με το πρότυπο NEDC2 και τη νομοθεσία της Ε.Ε., στο πλαίσιο των επίσημων εργοστασιακών δοκιμών WLTP. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι πραγματικές τιμές ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2 και κατανάλωσης καυσίμου διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο των ζαντών και τον πρόσθετο, προαιρετικό εξοπλισμό. Οι τιμές NEDC2 υπολογίζονται μέσω πιστοποιημένης μεθόδου βάσει τιμών WLTP ισοδύναμων με τα αποτελέσματα των παλαιότερων δοκιμών NEDC. Στη συνέχεια υπολογίζονται οι ανάλογοι φόροι.


Δείτε τα στοιχεία WLTP

Το WLTP αποτελεί το νέο, επίσημο κύκλο δοκιμών της Ε.Ε. για τον υπολογισμό τυποποιημένης κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2 για επιβατικά αυτοκίνητα. Μετρά την κατανάλωση καυσίμου και ενέργειας, την αυτονομία και τις εκπομπές ρύπων. Είναι σχεδιασμένες για να παρέχουν πιο ρεαλιστικά στοιχεία υπό πραγματικές οδηγικές συνθήκες. Για τις δοκιμές χρησιμοποιούνται οχήματα με προαιρετικό εξοπλισμό, μία πολύ πιο απαιτητική διαδικασία και διάφορα οδηγικά προφίλ.

*Με τα καθίσματα πλήρως μπροστά και σε κάθετη θέση.

1Υπόκεινται σε τοπικούς νομικούς περιορισμούς. Εάν οι οδηγοί που χρησιμοποιούν πολυεστιακά γυαλιά (με δύο ή μεταβλητές εστίες όρασης) αδυνατούν να προσαρμόσουν εύκολα την εστίαση της ψηφιακής εικόνας ClearSight, μπορούν να επιλέξουν την συμβατική εικόνα του κεντρικού καθρέπτη οποιαδήποτε στιγμή.

2Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το Apple CarPlay. Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Apple CarPlay εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay για περισσότερες πληροφορίες.

3 Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το Android Auto. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από το Android Auto εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητας της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.android.com/auto/ για περισσότερες πληροφορίες.

4Το Land Rover Remote περιλαμβάνει συνδρομητικές υπηρεσίες που μπορούν να επεκταθούν μετά την αρχική περίοδο που θα προτείνει ο Έμπορος της Land Rover. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε την Εφαρμογή Land Rover Remote από το the Apple App Store/Google Play Store.

5Η υπηρεσία Connected Navigation απαιτεί ανανέωση συνδρομής αφού παρέλθει το αρχικό διάστημα που θα προτείνει ο Έμπορος της Land Rover.

6Απαιτεί θερμομονωτικό κρύσταλλο σε μερικές χώρες Οι οδηγίες πλοήγησης στο παρμπρίζ εμφανίζονται μόνον όταν το όχημα διαθέτει Pivi Pro.

7Οι ενημερώσεις απαιτούν σύνδεση δεδομένων.

8Μπορεί να ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Περιλαμβάνει συνδρομή 1-έτους, που μπορεί να επεκταθεί μετά το πέρας της αρχικής περιόδου που έχει προτείνει ο Έμπορος της Land Rover.

9Η εικόνα από το ClearSight Ground View βασίζεται σε 3D Surround Camera και δεν είναι ζωντανή. Ελέγχετε τη γύρω περιοχή για λόγους ασφάλειας. Υπόκειται σε τοπικούς νομικούς περιορισμούς.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας), ή να απαιτούν πρόσθετο εξοπλισμό. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από τη χώρα – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Land Rover για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και τους όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκειται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού.

Οι διάφορες λειτουργίες του οχήματος (In-car features) πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνον υπό ασφαλείς συνθήκες. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν πλήρη έλεγχο του οχήματος σε όλες τις περιπτώσεις.

Apple CarPlay είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc. Μπορεί να ισχύουν Όροι Τελικού Χρήστη.
Android Auto είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.

Meridian είναι καταχωρημένο εμπορικό σήμα της Meridian Audio Ltd. Το λογότυπο Trifield όπως και η σχετική συσκευή είναι κατοχυρωμένα από την Trifield Productions Ltd.

NanoeTM είναι εμπορικό σήμα της Panasonic Corporation.