ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

8J65Vbx4wXk
ΠΑΚΕΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Οπουδήποτε και ας βρίσκεστε, μπορείτε να βελτιώνετε τις ικανότητες και την ανθεκτικότητα του Defender σας με πακέτα αξεσουάρ. Σχεδιασμένο για κάθε περιβάλλον.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΠΟΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;
Είτε εξερευνάτε απάτητα μονοπάτια είτε οδηγείτε την αστική ζούγκλα, απαντήστε τρεις σύντομες ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο ζωής σας για να βρείτε το ιδανικό πακέτο αξεσουάρ.
ΞΕΚΙΝΑΜΕ
ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Προσθέστε τη δική σας πινελιά στο Defender μέσω μιας σειράς επιλογών που αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας. Επιλέξτε από μια εμπνευσμένη χρωματική παλέτα, πλήρη γκάμα ζαντών και τριών διαφορετικών επιλογών για την οροφή.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΛΟΓΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΗ LIFESTYLE
Η συλλογή Above and Beyond περιλαμβάνει τεχνικά εξαρτήματα και εξοπλισμό. Κάθε αντικείμενο αναδεικνύει περήφανα τον χαρακτήρα του Defender.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ LIFESTYLE
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ DEFENDER ΣΑΣ

Το μεγαλείο έχει πολλές μορφές, μεγέθη και σχέδια αμαξώματος.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
Επιλέξτε μέχρι τρία οχήματα της Land Rover και συγκρίνετέ τα δίπλα-δίπλα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς Defender
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Προβολή και λήψη των πιο πρόσφατων ενημερωτικών φυλλαδίων της Land Rover
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για τα τελευταία νέα σχετικά με το Defender

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό πωλητή λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες, η διαμορφώστε το όχημά σας online.
Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.
Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας.
The Autohome X Land Rover Roof Top Tent is a licensed product and compatible only with an official Land Rover Expedition Roof Rack on 110 only.